Veldeman bouwt sporthal voor Lokomotiv Moskou

201407031201-1_veldeman-uit-bree-bouwt-sporthal-voor-lokomotiv-moskouVeldeman uit Bree gaat een indoor voetbalhal bouwen voor Lokomotiv Moskou. Dat heeft het bedrijf donderdag bekendgemaakt. Steeds meer voetbalclubs hebben interesse in de constructies van Veldeman.
Veldeman is vooral bekend voor zijn tenten en hallen voor allerlei evenementen. Zo leverde het bedrijf vorig jaar tenten voor de G20-ontmoeting in Sint-Petersburg.

Veldeman bouwt evenwel ook sporthallen. Wereldwijd werden er al meer dan 400 gebouwd. Traditioneel gaat het vooral om tennishallen, maar ook steeds meer voetbalclubs tonen interesse. Zo traint KRC Genk in een voetbalhal van Veldeman.

Het bedrijf uit Bree – in 2013 goed voor 20 miljoen euro omzet – heeft nu een contract binnen voor de bouw van een indoor voetbalhal voor de Russische topclub Lokomotiv Moskou. Het gaat om een constructie van staal en zeildoek. “Zeildoek is ideaal voor sporthallen, dankzij de natuurlijke lichtinval”, aldus Rolf Van Moer (foto), projectmanager bij Veldeman.

Het groeibedrijf uit Bree heeft forse ambities. Tegen 2016 wil het een omzetgroei realiseren van 20 à 25 procent.

Bron: http://www.vandaag.be/binnenland/152962_veldeman-uit-bree-bouwt-sporthal-voor-lokomotiv-moskou.html